20W LED portable SMD Прожектор IP65 - Акумулаторен, неутрално бяла светлина

Views: 13886 Производител: OPTONICA LED Online
Код на продукта: 20W LED portable SMD Прожектор IP65
Наличност: В наличност
3 Product(s) Sold
75,00лв.
Кол-во: Купи

20W LED portable SMD Прожектор IP65 - Акумулаторен, неутрално бяла светлина

Акумулаторен 20W LED Преносим SMD Прожектор IP65 - неутрално бяла светлина

Светодиодните прожектори бързо добиват популярност и се превръщат в едни от най-предпочитаните външни източници на светлина. Акумулаторният 20W LED Преносим SMD Прожектор IP65 свети в неутрално бяла светлина и използва мощна широкоъгълна светодиодна луминесцентна лампа, която може да устои на всякакви атмосферни влияния, както на ниски, така и на високи температури. Преносимият SMD прожектор е чувствителен към движението, което означава, че е много добро решение за осветяване на охранявани места.

ЛЕД прожекторите имат силата да осветяват  доста голяма площ и ефектът от облъчването на прожекторите е лесен за предвиждане. Идеален вариант е за осветяване на големи игрища, открити полета и други.

Ако трябва да сравняваме външните LED крушки с нажежаема жичка и обикновените лампи, то първите определено имат повече предимства. Всички лед прожектори, както и този 20 ватов LED Преносим SMD Прожектор IP65 могат да спестят от консумацията на енергията с до 80%. Освен това издържат над 20 пъти повече работа, от колкото обикновените прожектори.

20W LED Преносим SMD Прожектор IP65 има много добро разпределение на светлината и няма отблясъци извън осветената област и замърсяването на светлината е намалено до минимум.

Високоефективният LED прожектор за големи площи е енергийно ефективен продукт, дълготраен и екологично чист заместител на натриеви, живачни и други HID светлини с високо налягане. Този преносим акумулаторен прожектор произвежда малко топлина и няма ултравиолетово или инфрачервено лъчение и не съдържа живак.

Акумулаторният LED Преносим SMD Прожектор IP65 с мощност 20 W има високо качествено алуминиево тяло, защитено от корозия. Стъклото му е уплътнено със силикон, който ви гарантира устойчивост към влагата. SMD е един от най-добрите и мощни ЛЕД чипове, а светодиодното работно осветление е достатъчно енергийно ефективно за да издържи до 4 часа пълна яркост при едно зареждане.

LED Преносим SMD Прожектор IP65 консумира 20 W енергия, но е еквивалент на 200W халоген. Благодарение на ЛЕД технологиите, халогенните работни лампи и високите сметки за ток вече са минало.  Акумулаторният LED SMD Прожектор IP65 може да се постави на всяко едно място, което няма захранване, като алеи, градини, гаражи, спортни площадки, паркинги и други.

Яркостта на светодиодите не се измерва по същия начин, както традиционните лампи с нажежаема жичка и осветлението на луминесцентните тръби. Моделът за измерване, използван от светодиодите, се нарича "полезен лумен". Този презареждащ се LED прожектор от 20 W има луменно число 1600. Знаете ли, че минималният брой светлини за ефективна LED наводнена светлина е 800, което го прави идеален за всеки, който търси ярка светлина, за да удължи работния ден. Колкото по-голям е номерът на полезните лумени на лампата, толкова по-ярко ще бъде осветлението на светодиода при включване.

Както вече споменахме този 20W LED SMD прожектор е акумулаторен и излъчва чиста неутрална бяла светлина, и го прави идеален за осветяване на работно място или строителна площадка през нощта или когато дневните часове са най-кратки. Водоустойчивият корпус и конструкцията на преносимия прожектор позволява широко разпространение на светлина, което прави много лесно осветяването на голяма площ през нощта. Корпусът на 20W SMD LED прожектор е с IP65 на IP кода, което означава, че е прахово и водоустойчиво, което значи, че без проблем може да се използва навън и също така и на строителни обекти.  

Ако търсите надежден начин да запазите работната си сила безопасно с достатъчно осветление, този преносим SMD LED прожектор с мощност 20 W отговаря на вашите нужди. Преносими и акумулаторни прожектори означават, че не сте свързани с контакти и нямате ограничение в работата и задачите, които можете да изпълните.

Този преносим 20W LED прожектор притежава SMD технология. SMD означава повърхностен монтаж. SMD LED продуктът има светодиоди, които са свързани директно към платка и след това са затворени в корпус. До неотдавна светлините за сигурност често използват халогенни лампи. Те трябва да се сменят много по-често от светодиодите и често имат висока мощност. LED осветлението е по-енергийно ефективно от халогенните лампи и често може да осигури равно или по-голямо осветление на част от мощността.

Спецификация на 20W LED portable SMD Прожектор IP65:

Catalog numberFL5407    
Power20W
Input VoltageAC200-240V  
FLUX1600 lm
FLUX per watt80 lm
Beam angle120°
Operating Frequency50-60Hz
Light ColorNW
Temperature-30°C / +50°C
MaterialAluminium
Ra>80
IPIP65
Size180x140x120 mm
Life span25 000 HOURS
Color of the shellBlack+yellow
Тегло1.700 kg